Komende diensten

Iedere zondag om 10:00 uur wordt er een kerkdienst gehouden in de Regenboogschool, Albertine Kehrerstraat 7.
Alleen in de zomervakantie is de school gesloten en komen we bij elkaar in de Dalemse Kerk, Merwedijk 5. De dienst daar begint om 9:30 uur.

Meestal is onze eigen predikant Dirk Ophoff de voorganger. Ook predikanten van andere Protestantse Gemeenten in Gorinchem gaan wel eens voor en soms zijn er gastpredikanten.

De volgende diensten staan de komende weken op het programma:

15 december 2019

Kerkdiensten
10:00 – Regenboogschool
Ds. Dirk Ophoff Heilig Avondmaal

22 december 2019

Kerkdiensten
10:00 – Regenboogschool
Ds. Dirk Ophoff

24 december 2019

Kerkdiensten
21:30 – Dalemse kerk
Ds. Dirk Ophoff Kerstnachtdienst

25 december 2019

Kerkdiensten
10:00 – Regenboogschool
Ds. Dirk Ophoff Kerstfeest

In een feestelijke dienst ronden we het kinderproject ‘Geef licht’ af. Nog één keer komt een wetenschapper onze kennis testen omtrent licht. Ook wordt er een korte musical opgevoerd door gemeenteleden.

29 december 2019

Activiteit
15:00 –

Op zondagmiddag 29 december is er een Top2000 dienst met thema ‘Desire’ in het Fortes Lyceum. Dit evenement biedt een ongedwongen sfeer, livemuziek uit de Top2000 en een kernachtige boodschap. De Top2000 staat vol met mooie nummers over hoop, twijfel, liefde en verdriet. Dat zijn precies de thema’s waar het in de kerk ook vaak over gaat. We zien er een uitdaging in om die twee sporen, van de popmuziek en van het christelijk geloof, bij elkaar te brengen.

Het thema van de dienst is ‘Desire’. Veel popmuziek bezingt wat mensen verlangen en waar ze naar op zoek zijn. Als een popnummer verlangen tot uitdrukking brengt, voel je direct: dit is voor de muzikant echt belangrijk, dit raakt de kern. Daarom vinden we het een mooi thema om met het christelijk geloof te verbinden.

De band 4Tune, popkoor Let’s get started en de Gorcumse muzikant/performer Esmay Usmany zingen nummers die passen bij het thema ‘Desire’.